Faalangst rijlessen

Veel mensen hebben een vorm van faalangst tijdens het rijden. Dan is het extra spannend om rijlessen te nemen en je rijbewijs te halen… Rijschool Boxi heeft geduldige rij instructeurs die gespecialiseerd zijn in faalangst rijlessen. Door een vaste instructeur van rijschool Boxi krijg je rijlessen op maat en in je eigen tempo. Rijschool Boxi leert je ondanks de stressmomenten die je ervaart, toch met plezier veilig deel te nemen aan het verkeer. Onze gespecialiseerde instructeurs gebruiken beproefde lesmethodes om met faalangst je rijbewijs te halen bij rijschool Boxi.

ADHD/ ADD / Autisme

Het is ook zeker mogelijk om bij rijschool Boxi af te rijden met ADHD, ADD of een vorm van autisme. 

Instructeurs bij Boxi blijven altijd rustig en hebben veel geduld. 

Daarnaast mag en moet je fouten kunnen maken om het veilig rijden goed te leren. Samen met je instructeur ga je stap voor stap, in jouw eigen tempo, de kneepjes van het vak leren. Tevens kan je kiezen voor een faalangst examen. Je instructeur kan je hier meer over vertellen.

Geen wachttijden

Bij ons kun je direct beginnen met lessen.

Vaste instructeur

Hierdoor krijg je rijlessen op maat.

ophalen op locatie

Dat kan thuis, op school, op je stage of werk zijn.

in diverse talen

Nederlands, Engels, Duits, Arabisch, Berbers

Google-reviews

mitchel jansen
mitchel jansen
27. Januari, 2022.
Leuke en gezellige les, ook een duidelijke en motiverende instructeur.
Esther Muller
Esther Muller
27. Januari, 2022.
Ik heb bij Hakim gereden, groot verschil met andere rij scholen. Hij legt het heel duidelijk uit, stelt je op je gemak en maakt er een gezellige tijd van. Een hele goede rijschool.
Jake Gans
Jake Gans
27. Januari, 2022.
Goede duidelijke lessen. Hakim legt het op een rustige en duidelijke manier uit uiteraard in 1 keer geslaagdede dankzij Hakim!! Aanrader deze rijschool!!!!
sebastian stolk
sebastian stolk
27. Januari, 2022.
Veel geleerd van Hakim. Fijne leraar en heel leuke tijd gehad. Ik raad iedereen aan om bij Boxi te gaan lessen. Een heel leerzame en gezellige tijd gehad. En ook nog een in 1 keer geslaagd!!!
DemiGina N
DemiGina N
26. Januari, 2022.
Ik heb bij hakim les gehad en het was enorm fijn houd rekening met je geeft je duidelijke instructies bij teleurstelling altijd een peptalk en heel gezellig dus elke rijles weer feest en gezelligheid
Kimberly Prins
Kimberly Prins
26. Januari, 2022.
Hakim is mijn rij instructeur geweest. Altijd leuke lessen gehad en met veel plezier mijn rijbewijs behaald. Zeker een aanrader!
Jordy van Driel
Jordy van Driel
26. Januari, 2022.
Leuke tijd gehad en veel geleerd van Hakim. Weet precies aan te geven wat er beter kan, waardoor ik uiteindelijk ook geslaagd ben. Zeker een aanrader!
nine van Leeuwen
nine van Leeuwen
26. Januari, 2022.
In 1x geslaagd voor praktijk. Rustige duidelijke instructeur.
Jesper de Graaff
Jesper de Graaff
26. Januari, 2022.
Praktijk in één keer gehaald! Leuke tijd gehad. Er wordt met woorden maar ook met tekeningen en voorbeelden uitgelegd. Traject was van begin tot eind duidelijk met een goed passend advies voor lespakket. Niks op aan te merken!